BON Adisyon Üzerinden Ürün Nasıl Düzenlenir? İşte Detaylar!

  • Blog
  • BON Adisyon Üzerinden Ürün Nasıl Düzenlenir? İşte Detaylar!
BON Adisyon Üzerinden Ürün Nasıl Düzenlenir? İşte Detaylar!

BON Adisyon üzerinden ürün nasıl düzenlenir? Birkaç kolay adımla ürünlerinizi sorunsuz bir şekilde düzenlemeniz mümkün!


“Kolay Mekan Yönetimi” mottosuyla BON Adisyon sistemi, işletmenizin en büyük yardımcısı olmaya hazırlanıyor. Gelenekselleşmiş adisyon yazılımlarının aksine bütünleşik bir sistem sunan BON, gelişmiş raporlama, stok yönetimi, gecikmiş sipariş takibi, uzaktan yönetim, mutfak ekranı, self servis & al götür ve çoklu şube yönetimini tek bir yerde topluyor. Bu sayede işletmenizle alakalı bir karar alacağınızda önemli olan tüm bilgilere kolayca ulaşmanız sağlanıyor. 


BON Adisyon’un sunduğu sistemle beraber ürünlerin düzenlenmesi de oldukça basit bir hal alıyor. BON üzerinden ürünlerinizi nasıl düzenleyeceğinizi hemen aşağıdan kolayca öğrenin!


BON Adisyon Üzerinden Ürün Nasıl Düzenlenir?

İlk olarak BON Adisyon sistemine buradaki  linkten giriş yapmanız gerekiyor. 

Başarıyla giriş yaptıktan sonra Genel Bakış sayfası karşınıza çıkacak. İster bilgisayardan, ister mobilden isterseniz de düşük çözünürlüklü bir ekran kullanın, 

sol menüden “Menü Düzenle” kısmına tıklayın. Menü Düzenle kısmı, kendi içerisinde “Ürün Ekle / Düzenle, Ürün Türleri, Dijital Menü ve Malzemeler” olmak üzere 4 farklı kategoriye ayrılıyor. Buradan Ürün Ekle / Düzenle kategorisini seçin. 

Bu sayfada hali hazırda satışa sunduğunuz ürünler görünüyor. Hızlı Ürün Ekleme, Reçeteli Ürün / Menü Oluşturma, Ürün Stoğu ve Ürün Silme gibi işlemleri tek sayfa üzerinden yapmanız mümkün hale geliyor!

Yeni bir ürün eklemek isterseniz Kırmızı bar içerisindeki Hızlı Ürün Ekle ikonuna tıklayın. Tıklamayla beraber hemen altta yeni ürün belirecektir. Buradan ürünün adını, ürünün türünü, ürünün nerede hazırlanacağını, satış fiyatını, vergisini ve stoğunu belirleyebilirsiniz. Yaptığınız değişiklikler, yan hücreye geçtiğinizde ya da herhangi bir alana tıkladığınızda otomatik olarak kaydediliyor.

Reçeteli Ürün / Menü Oluştur kısımlarında da özel siparişlerinizi ve kendinize has menünüzü oluşturmanız mümkün hale geliyor. 

Tek Ürün seçtiğimizde, ürünle alakalı detayları girmemiz gerekiyor. Eğer bu ürün reçeteli ise Malzeme Oluştur kısmından eklenecek malzemeleri ayarlayabilirsiniz. Bu sayede reçeteye her zaman bağlı kalınması sağlanacaktır.Reçeteli ürününüzün son detaylarını Tek Ürün sayfasında düzenleyip “Oluştur” kısmına tıklayarak hazır hale getirebilirsiniz. Bu adımla beraber ürün listenize reçeteli ürününüz de eklenecektir. 

Menü Oluştur kısmını seçtiğinizde ise burada menünüzün ürün çeşidine göre ismini, ürünlerin fiyatını, vergisini, stok ve maliyetini de kolayca hazırlayabilirsiniz. 


BON Adisyon ile ürün düzenleme işte bu kadar kolay!

BON Adisyon hakkında merak ettiğiniz sorular hakkında daha detaylı bilgi almak buradaki bağlantıya tıklayarak hemen üye olun!