Adisyon Yazılımı Ücretsiz – Nasıl Kullanılır? İndir

  • Blog
  • Adisyon Yazılımı Ücretsiz – Nasıl Kullanılır? İndir
Adisyon Yazılımı Ücretsiz – Nasıl Kullanılır? İndir

Restoran ve kafe gibi işletmelerin olmazsa olmazı adisyon yazılım çözümü nasıl ücretsiz kullanılır? Ücretsiz bir servis ile mekan yönetimini kolaylaştırabilirsiniz. Peki pek çok pos ve adisyon arasından sizin için en iyisini nasıl bulabilirsiniz?

Ücretsiz adisyon hayal değil

Kafe, restoran, bar, bistro veya diğer mekanlar için pek çok adisyon yazılımı ve servisi bulunuyor. Mekan içi, gel al servis ve paket servis gibi hizmet seçeneklerini bir arada destekleyen yazılımları bulmak bazen zorlayıcı olabiliyor.

Adisyon Fiyatları

Sektörde eski tip cihazlara bağımlı, cihazlarla birlikte satın alınan farklı çözümler bulunuyor. Genellikle yüksek maliyetli olan bu çözümler, aynı zamanda bakım ve yenileme maliyetlerini de içerebiliyor. Bu sistemlerin fiyatları 2.500 liradan başlıyor ve terminal sayısına göre on binlerce liraya kadar çıkabiliyor. Bu sistemleri tercih ederken eğitim, bakım, yenileme gibi maliyetleri de hesaplamak önem taşıyor. Sistem arızası durumunda özel teknik servisin mekana gelmek durumunda olması, bir sorun anında işlerin karışabilmesine neden olabiliyor.

Binlerce liralık kiosk veya el terminalleri almak yerine, modern adisyon çözümlerini de piyasada bulabilmek mümkün. İstediğiniz tablet, telefon veya bilgisayarda, istediğiniz her cihazda kullanabileceğiniz bu yazılım ve servisler, cihaz sınırlaması olmadığı için daha uygun fiyatlı. Elinizdeki uyumlu bir cihazda doğrudan kullanmaya başlayabilirsiniz. Genellikle mekanınızda bir cihazı sunucu olarak belirlemenizi gerektiren bu sistemlerde sunucunun ayarlanması teknik bilgi gerektiriyor. Yazılımı satın aldığınız firmanın destek ekibi bir sorun olduğunda gelerek sunucuyu tekrar aktif hale getiriyor. Mekan içerisinde bir sunucu kurmanın sorunlarından da kurtulmak isteyenler için adisyon servisleri bulunuyor. Bulut temelli yeni nesil servisler, mekan içerisindeki bir sunucuya veya kiosk'a ihtiyaç duymuyor. İnternete bağlanabilen her cihazda sorunsuzca çalışabiliyor.

Ücretsiz Nasıl Kullanılır?

Ücretsiz yazılım hizmeti veren BON: Kolay Mekan Yönetimini mekanınızda ödeme yapmadan kullanmaya başlayabilirsiniz. Hem ücretsiz hem ücretli paketi bulunan BON, temel özellikleri ücretsiz olarak kullanabilmenize imkan tanıyor. Gelişmiş özellikler için de aylık ücretlendirme sunuyor. BON: Kolay Mekan Yönetimi ücretsiz adisyon yazılımı üye olmak ve kullanmaya başlamak için buraya tıkla. 

Tags: